Catering

Welke regio

Wij verzorgen ontbijt-, lunch- en diner buffetten vanuit Noordwolde (frl). We kunnen u van dienst zijn in de regio Heerenveen, Wolvega, Meppel, Oosterwolde, Vledder, Steenwijk, Gorredijk. Buiten deze regio kunnen wij u van dienst zijn via www.uitjethuis.nl.

Wie is de kok?

Ik ben Sido Sinnema en al actief in de catering sinds 2007. Samen met twee compagnons heb ik Uitjethuis opgericht. Met dit concept richten we ons op het kok-aan-huis principe waarbij de kok het diner, buffet en barbecue aan huis verzorgt en aanwezig blijft om de gelegenheid eventueel met bediening te begeleiden. Het is een landelijk netwerk van koks en cateraars die volgens hetzelfde principe te werk gaan.

Groentes van eigen tuin

Sinds 2020 zijn we begonnen zelf telen van gewassen. Op onze voedseltuin van ongeveer 1500m2 telen we kruiden, eetbare bloemen en fruit. En daarnaast hebben we een moestuin van 400m2 voor de teelt van groentes. De teelt vindt plaats op basis van permacultuur- en voedselbos principes. Dus volledig zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Voor meer informatie zie: De voedseltuin.

De buffetten die we hier aanbieden worden bereidt met deze zelf geteelde groentes, fruit, kruiden en eetbare bloemen. De buffetten worden afgeleverd, netjes voor u uitgestald. En achteraf kan alles vuilretour.

De mogelijkheden: