De studio met sauna

Overzicht

In het centrum van het Friese dorpje Noordwolde bevindt zich onze woning. Van oudsher werd deze de Triangel genoemd, vanwege de drie vleugels waaruit deze bestaat. De linkervleugel behuisd het appartement, welke geschikt is voor 2 personen.

Wellness

Het appartement is geheel ingericht als wellness verblijf. In de kamer zelf bevindt zich een luxe tweepersoons bad. Het is mogelijk om vanuit het bad een film te kijken. In de badkamer bevinden zich een sauna met twee ligbanken en daarnaast een ruime douche met regen- en waterval functie.

Keuken

Hoewel wij de optie bieden om de lunch of diner te laten verzorgen, heeft het appartement ook een kleine keuken. De keuken is voorzien van een koffie-theebar, waarvan u gratis gebruik kunt maken. Voor de bereiding van een simpele maaltijd is er de beschikking over een twee pits inductie-fornuis en een kleine oven. De studio heeft een kleine koelkast.

Prive terras

Bij de ingang van het appartement bevind zich een afgesloten tuin. De tuin ligt op het zuiden, dus er is altijd wel een plek waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Het terras is voorzien van een bankje met lounge-kussens en een tuinset met verstelbare stoelen.