Soep, salades en gebraad vanaf 10 personen
Eenvoud, kwaliteit, puur & gezond.
Bij het verzorgen van een dinerbuffet maken wij zoveel mogelijk gebruik van groente, fruit, kruiden en bloemen uit onze eetbare siertuin en moestuin. Alles wordt huisgemaakt. Het buffet wordt geleverd inclusief degelijk servies, bestek en servetten. De samenstelling van menu wordt opgesteld op basis van uw wensen, onderstaand betreft een voorbeeldmenu.
Menu II
Standaard gerechten
- Knapperig brood met gezouten boter en kruidenpesto.
- Mosterdsoep met prei en gedroogde worst.
- Salade van rode biet, appel, ei, augurkjes en walnoten met vinaigrette .
- Cowlsla van rode kool, wortel, rammenas, veldsla, rozijnen en romige dressing.
- Varkensgebraad, buikspek en/of saucijs van de barbecue. (200 gr p.p.)
- Stoof van aardappel, kapucijners, ui, wortel en appel.
- Uitjes en augurk op zuur.
Extra gerechten
- Aperitief plank met o.a. een streekkaasje, gedroogde worst, wortelstaafjes en gesuikerde walnoten.
- Hartige taart met spekjes, prei en spinazie of snijbiet.
- Huisgerookte makreel met mierikswortelcrème en rode bietjes.
- Gehaktballetjes in eigen jus.
Tarieven:
Menu II | € 20,- per persoon |
Menu II + 1 extra | € 23,- per persoon |
Menu II + 2 extra | € 26,- per persoon |
Bezorg- en opmaakkosten | € 50,- per gelegenheid |
Met een kok aan huis, voor de barbecue bereiding | € 50,- per gelegenheid |